top of page

01

VERKOOPSTYLING

De ervaring leert dat toekomstige kopers de mogelijkheden van een lege ruimte niet kunnen visualiseren. De aandacht gaat voornamelijk naar de negatieve punten. Dit kunnen wij met de juiste styling voorkomen. De hoeveelheid vierkante meters maximaliseren en de woning het best tot zijn recht laten komen om de verkoopprijs te optimaliseren. Zo kunnen wij er samen met U voor zorgen dat potentiële kopers bij binnenkomst een positieve indruk van de woning krijgen.

Prijs nog overeen te komen

02

ongemeubileerd huis

Het plaatsen van meubels in een lege woning kan het huis beter tot zijn recht laten komen. Waardoor wij voor de potentiële huurder het thuis gevoel creëren. Wij bieden het hele pakket aan, van servies tot een eettafel, van kussens tot een heerlijke zithoek, van een studio tot een gezellig familiehuis. Iedere woning vereist een eigen aanpak om de pluspunten en de sfeerbeleving optimaal uit te laten komen. Dit alles aangepast aan uw wensen.

Prijs nog overeen te komen

03

VERHUURSTYLING

gemeubileerd huis

Door middel van onze ervaring, het toevoegen van accessoires en opnieuw indelen van de ruimte, creëren wij een andere beleving van de woning. Door een mix van de huidige spullen en onze accessoires zal er een hele andere woningbeleving kunnen ontstaan, die ervoor zorgt dat de potentiële huurder zich direct thuis voelt. Hierdoor kan de verhuur prijs worden gemaximaliseerd.

Prijs nog overeen te komen

VERHUURSTYLING

04

FOTOSTYLING

Voor een optimale presentatie van de woning bieden wij een styling aan die erop gericht is om de woning zo goed mogelijk uit te laten komen op de foto. Dit alles binnen 1 dag. Een lege woning beoordelen op een foto is lastig. Om de ruimte het mooiste tot zijn recht te laten komen op de foto kijken wij altijd mee met de fotograaf voor het beste resultaat.

Prijs nog overeen te komen

05

PARTICULIERE STYLING

Heeft u een nieuw huis en zit uw hoofd vol met ideeën maar wordt het geen geheel? Dan komen wij graag bij u langs om al uw ideeën te bespreken. Samen zullen wij uw huis tot uw droomhuis maken. Of bent u blij met uw eigen spullen maar ontbreekt er iets? Ook dan komen wij graag langs om samen een plan te maken.

Prijs nog overeen te komen

06

ZAKELIJKE STYLING

Weleens gedacht aan het herinrichten van uw wachtkamer, entree of praktijkruimte? Maak van wachten niet een vervelende ervaring maar een ruimte waar mensen kunnen ontspannen en zich comfortabel voelen. Zo verlicht u het ongemak van het wachten voor uw klanten. Het is de eerste impressie die klanten van uw bedrijf krijgen en kan de toon zetten voor de rest van het bezoek. Wij zorgen voor een advies op maat. De uitstraling van uw bedrijf komt terug in de uitstraling van de wachtkamer, entree of praktijkruimte. Van verlichting tot meubels tot tafels wij doen er alles aan om uw ruimte het best tot zijn recht te laten komen.

Prijs nog overeen te komen

bottom of page