top of page

ABOUT US

"Telkens weer vernieuwing en een unieke beleving; dat is wat interieur zo leuk maakt. Door middel van verschillende kleurenpaletten, meubels en accessoires wordt onze creativiteit bij elk project weer opnieuw geprikkeld."

 

Byvoet&Co is eind 2017 opgericht door Jolijn en Simone Byvoet. Samen hebben wij een enorme passie voor interieur. Jolijn heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de interieur branche. Dus hebben wij besloten onze kwaliteiten te combineren en Byvoet & Co op te starten waarbij de mix van onze kwaliteiten samen komen.

 

Door Byvoet & Co krijgen we de kans samen onze creativiteit binnen het interieur vak door te vertalen naar externe partijen. Zo werken wij uiteenlopend van projectontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars tot particulieren klanten.

 

Byvoet & Co wordt niet voor niets ‘House of Style’ genoemd. Zo zijn wij in te schakelen voor het ‘stylen’ van verschillende doeleinden; van verkoopstyling, verhuurstyling tot fotostyling en particulieren styling. Bij elk project is onze missie de ruimte in ‘style’ achter te laten.

bottom of page